تغييرات بيوشيمايي در طي توسعه گل هاي ميخك مينياتوري گلداني

مفیثد و متنوع

تغييرات بيوشيمايي در طي توسعه گل هاي ميخك مينياتوري گلداني

در بررسي حاضر تغييرات بيوشيمايي در طي توسعه گل ها در دو رقم (پينك و استا) ميخك گلداني مورد بررسي قرار گرفت. ميزان توليد اتيلن و محتواي آمينو سيكلو پوپان كربوكسيليك اسيد (ACC) تا رسيدن به مرحله 5 در هر دو رقم افزايش نشان داد. در فعاليت آنزيم پراكسيداز و سوپر اكسيد ديسموتاز 3 فاز متفاوت مشاهده شد: در مرحله 1 و 2 گل­ها كمترين فعاليت، در مراحل 3 و 4 فعاليت آنزيم­ها در حد متوسط و در مرحله باز شدن كامل گل­ها (5) بيشترين فعاليت آنزيم مشاهده شد. بيشترين فعاليت آنزيم پراكسيداز در هر دو رقم در مرحله 5 اتفاق افتاد. در رقم استا بيشترين فعاليت آنزيم كاتالاز مربوط به مرحله 4 و 5 بود. اما در رقم پينك تفاوت معني در فعاليت اين آنزيم در تمامي مراحل مشاهده نشد. ميزان پراكسيد هيدروژن (H2O2) با نزديك شدن به مرحله 5 افزايش نشان دااد. ميزان قندها (ساكارز، گلوكز و فروكتوز) در زمان باز شدن گل ها افزايش نشان داد. از نتايج اين بررسي ميتوان چنين دريافت كه متابوليسم آنتي اكسيدانها و ميزان قندهاي موجود در گلبرگ ها با روند توسعه گلبرگها مرتبط مي باشد.

 

ادامه در لینک : magiran.com/p1649668



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: پراكسيداز، سوپر اكسيد ديسموتاز، اتيلن، فروكتوز، ساكارز، گلوكز,
نويسنده : مهدی